Maart 2012

KRANTENARTIKEL 

 

Op dinsdag 21/02/12 is er een krantenartikel over PaxX verschenen in Het Nieuwsblad. Klik op MEER ...

 
 
 
    Minimaliseren

ZIEKENBOEG

 

Voor een aantal renners van de ploeg is het seizoen rampzalig begonnen.

 

Lennard De Rooy (dit seizoen nieuw in de ploeg) zou klierkoorts hebben. Definitief is dat nog niet. Komende woensdag laat hij bloed trekken. Bang afwachten tot dan.

 

Gisteren was er nog slecht nieuws van Marcel Poelmans. Hij is zwaar gevallen in een wedstrijd in Hensies. Het resultaat is dat hij 4 gebroken ribben heeft. Hij is dan ook een aantal weken buiten strijdt.

 

Dan zijn er nog renners die al een aantal maanden met blessures kampen. Ik denk dat aan Patrick Ickx. Patrick viel vorig jaar in oktober op training en brak zijn sleutelbeen. Na 5 maanden is hij nog steeds niet genezen. Er komt steeds een ontsteking aan zijn sleutelbeen waardoor het genezingsproces erg vertraagd. Hij mag wel rustig fietsen maar wedstrijden rijden, daar is nog geen sprake van.

 

Maarten Bossers is misschien wel de grootste pechvogel. Al bijna een jaar sukkelt hij met de knie en het is nog maar de vraag of hij ooit nog in competitieverband kan treden.

 

Deze 4 renners zijn kerels die we goed kunnen gebruiken. Aan motivatie en inzet is er bij hen geen gebrek. Laat ons hopen dat ze allen terug de oude mogen worden.