Nieuwkomers 2015

Voor volgend wielerseizoen zullen 7 nieuwe competitierenners (6 mannen en 1 vrouw) voor PaxX uitkomen. Met trots stellen we hun alvast kort even voor:

nieuwkomer2014

 

Jochen Cambré uit Kaggevinne en Bart Gorts uit Borgloon gaan hun eerste jaar in als competitierenners. Ze hebben beiden al wat sportieve ervaringen. Zo is Jochen fitnesscoach en Bart heeft dit jaar al heel wat fietskilometers in zijn benen! ,

 
Robbe Mellaerts uit Waanrode komt over van het Zannata Cycling Team. Robbe zal bij de Elites zonder contract gaan koersen. Tevens geeft Robbe ook training, core stability, sportmassages, etc.. . Meer informatie op zijn facebookpagina Coach Robbe!
 
Simon Gotal uit Alken is onze benjamin van de ploeg. Hij komt over van ZLWC en fietst volgend seizoen bij de Junioren (17-18 jaar).
 

Lennert Jacobs uit Diest komt bij onze club als triathleet. Hij wil volgend seizoen minstens 1 Iron Man doen,  8 triathlons en nog enkele wegkoersen.

Ook PaxX Nederland heeft hun eerste competitierenner beet. Ronnie Kluitenberg is zijn naam en is momenteel ook bezig met veldrijden. Aangezien ze bij PaxX NL niet echt de ervaring hebben voor competitierenners en wij wel, zullen we Ronnie alvast hierin ondersteunen en zal hij geregeld ook in België komen koersen!
 
And last but not least hebben we sinds deze week ook onze eerste competitierenster. Laura Poulissen, afkomstig uit Nederland, nu wonende in Lille. Ze zal koersen bij de Elites- en Amateurwedstrijden. Ook pistemeetings is haar ding. Ze komt over van WCL Bergklimmers en ze nam dit jaar aan 10 wedstrijden deel, waaronder het WK in Beegden en een dernyrace in Zandhoven. Met vol ambitie wil ze graag voor PaxX wedstrijden gaan winnen. That's the spirit.
 
Ook vermelden we met plezier dat David Hanot en Kristof Bomans (2 klasbakken) terug de draad gaan opnemen. Na een jaartje als recreant wagen ze zich opnieuw tot coureur. Ze hebben er alvast opnieuw heel veel zin in en ze hebben veel koerservaring.
 
Momenteel telt de ploeg 34 competitierenners. We zijn nog in onderhandeling met een paar mensen want er is zeker nog ruimte voor een aantal nieuwe renners/rensters, bij voorkeur renners onder de 30 jaar en dames. Maar iedereen uiteraard welkom (jong of oud, blank of zwart, knap of lelijk,...)!!   Binnenkort een nieuwe update van onze rennerskaart met ook al onze recreanten in binnen en buitenland, PaxX NL en PaxX Gambia
 
Meer en meer mensen sluiten zich aan bij PaxX. Dat heeft waarschijnlijk alles te maken met onze slogan:  Je moet niet gek zijn om bij PaxX Global Cycling te komen, maar het helpt wel enorm... 
 
Het PaxX-team