NATIONS TOUR 2021

In de Lage Landen is het de normaalste zaak van de wereld dat je kan fietsen. Maar er zijn nog landen waar er totaal geen fietscultuur heerst.

Bij PaxX Global Cycling gaan we 5 landen onder de aandacht brengen. Elke maand zullen we een fietstocht organiseren in verschilende Vlaamse steden.

 

Flyer Nations Tour

 

Nations Tour Kerkom

 

Van jongsaf aan wordt er een fiets onder je gat geduwd, en hop, je bent klaar om de wereld te ontdekken. Het is moeilijk voor te stellen dat er nog landen zijn in de wereld waar er helemaal geen fietscultuur bestaat, laat staan dat er aan wielersport wordt gedaan. Die zijn er helaas nog met hopen.

Bij PaxX – Global Cycling willen we dit jaar enkele van deze landen onder de aandacht brengen bij een breder publiek.

We hebben 5 landen uitgekozen waar geen of nauwelijks fietsactiviteiten plaatsvinden. Van die 5 landen gaan we telkens een wielertrui laten maken in de kleuren van elk land. Maximum 10 exemplaren voor ieder land. Elke maand brengen we 1 land onder de aandacht van wielerliefhebbers. Enkele PaxX-atleten zullen ook met die trui doorheen de Lage Landen fietsen om media-aandacht te verkrijgen.

Hieronder het schema van de uitgekozen landen met de verschillende Vlaamse steden waar we maandelijks gaan fietsen voor het desbetreffende land. Alle toertochten zijn coronaproof met (max) groepjes van 10.

  

22 MEI 2021  :  KERKOM (SINT-TRUIDEN)   :  Equatoriaal Guinea

Startlocatie aan Brouwerij Kerkom (Sint-Truiden), Naamsesteenweg 469, 3800 Sint-Truiden

Start om 14.00 (gezamenlijke start met begeleide groepen)

Afstanden mogelijk tussen 30 & 60 km. Klik hier om het parcours te bekijken.

Pechverhelping & bevoorrading is voorzien. Elke deelnemer krijgt 1 gratis drankje + wafel

Voorinschrijvingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

5 € inschrijvingsgeld vooraf te betalen op het rekeningnummer van PaxX Global Cycling: BE68 9795 4160 2434 

182249958 4098902653500735 1676913680536453958 n                                                                                                                                                   Outfit Equatoriaal Guinea

JUNI  :  BRUSSEL                               :  Papua Nieuw Guinea

JULI  :  NIEUWERKERKEN                :   Bhutan

AUG  :  HELCHTEREN & LEUVEN     :  Tonga

SEPT  :  OUDENAARDE & LEUVEN   :  Solomon Eilanden

 

Op het einde van iedere maand gaan we naar de ambassade te Brussel van het betreffend land. We gaan dan 1 exemplaar van de trui aanbieden bij de ambassadeur, met het verzoek om het fietsen en de wielersport te promoten. Tevens vragen we om contactpersonen waarmee we in de toekomst relaties kunnen opbouwen om alzo concreet te kunnen helpen in de toekomst.

De overige 9 exemplaren van de trui van ieder land worden te koop aangeboden aan wielerliefhebbers in onze streken als ‘collectors item’, want er worden niet meer exemplaren van gemaakt.

Wil je op de één of andere manier betrokken raken bij één of meerdere activiteiten, dan horen we graag je reactie. Dat kan via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.